شبكه ما شبكه ما .

شبكه ما

گُربه

گُربه (كه در افغانستان پشك گفته مي‌شود) جانوري اهلي از خانواده گربه‌سانان و يك حيوان گوشتخوار است.[۱] گربه‌ها از ۶ تا ۷ ماهگي بالغ مي‌شوند و توانايي توليد مثل دارند، ماده‌ها تا ۸ سالگي و نرها تا ۱۰ سالگي قابليت جفت‌گيري دارند. دوره آبستني گربه نيز بين ۶۱ تا ۶۸ روز (متوسط ۶۳ روز) است.[۱]

 

گربه، با نام علمي Felis silvestris catus، زيرگونه‌اي از گربه وحشي با نام علمي Felis catus است. براي تمايز اين جانور از انواع وحشي از نام گربه خانگي يا گربه اهلي استفاده مي‌شود.

 

حدود ۶۰۰ ميليون گربه امروزه در سراسر دنيا پراكنده‌اند و تقريباً در هر جايي كه انسان‌ها زندگي مي‌كنند، بود و باش دارند. نسل تقريباً تمامي اين گربه‌ها به پنج گربه وحشي ماده از زيرگونه گربه دشتي آفريقايي مي‌رسد كه حدود ده هزار سال پيش در خاورميانه زندگي در كنار انسان‌ها را برگزيدند، نخستين انسان‌هايي كه با اهلي‌سازي گندم و جو عصر كشاورزي را آغاز كرده بودند. گربه‌ها در كنار اين انسان‌ها مي‌توانستند موش‌ها و جوندگان ديگري را شكار كنند كه براي تغذيه از ذخيره‌هاي غلات دهقانان در كنار سكونتگاه‌هاي انساني تجمع كرده بودند و همچنين از گزند دشمنان طبيعي متعدد خود همچون كفتارها و گربه‌هاي بزرگ‌تر در امان بودند. در مصر باستان گربه حيواني مقدس به شمار مي‌رفت و تا چندي پيش تصور مي‌شد كه اين حيوان نخستين بار در مصر اهلي شده‌است، اما پيدا شدن بقاياي يك گربه در يك مقبره انساني در قبرس نشان مي‌دهد كه گربه‌ها در مديترانه شرقي اهلي شده بودند. چراكه اين مقبره مربوط به ۹۵۰۰ سال پيش يعني مدتها پيش از آغاز تمدن در مصر است و از آن‌جا كه نشانه‌اي از زندگي گربه‌هاي دشتي در طبيعت قبرس به دست نيامده تصور مي‌شود كه كشاورزان ساكن تركيه گربه‌هاي اهلي را با خود به اين جزيره آورده باشند


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۵ مرداد ۱۳۹۵ساعت: ۰۴:۲۵:۰۸ توسط:شبكه ما موضوع:

گربهٔ وحشي

گربهٔ وحشي يا گربهٔ دشتي (نام علمي: Felis silvestris) عضوي از خانوادهٔ گربه‌سانان، سردهٔ گربه‌ها است كه در غرب آسيا و قسمت‌هايي از اروپا و آفريقا زندگي مي‌كند. گربه وحشي از پستانداران و پرندگان كوچك تغذيه مي‌كند و در محيط‌هاي مختلفي از جمله مراتع بي‌درخت تا جنگل‌هاي انبوه توانايي زندگي دارد. اين گونه نياي گربه هاي اهلي مي‌باشد 

گربه‌سانان (نام علمي: Feliformia يا Feloidea) زيرراسته‌اي از گوشت‌خوارسانان هستند كه شامل گربه‌ايان (بزرگ و كوچك)، كفتارها و خدنگها مي‌شود. گربه‌سانان در مقابل ديگر زيرراستهٔ گوشت‌خوارسانان، يعني سگ‌سانان (Caniformia) قرار دارد. هر دوي اين زيرراسته‌ها ويژگي متمايزي در ميان ديگر پستانداران دارند: داراي ۴ دندان مخصوص گوشت‌خواري در جلوي آرواره خود هستند.گربه، با نام علمي Felis silvestris catus، زيرگونه‌اي از گربه وحشي با نام علمي Felis catus است. براي تمايز اين جانور از انواع وحشي از نام گربه خانگي يا گربه اهلي استفاده مي‌شود.

 

حدود ۶۰۰ ميليون گربه امروزه در سراسر دنيا پراكنده‌اند و تقريباً در هر جايي كه انسان‌ها زندگي مي‌كنند، بود و باش دارند. نسل تقريباً تمامي اين گربه‌ها به پنج گربه وحشي ماده از زيرگونه گربه دشتي آفريقايي مي‌رسد كه حدود ده هزار سال پيش در خاورميانه زندگي در كنار انسان‌ها را برگزيدند، نخستين انسان‌هايي كه با اهلي‌سازي گندم و جو عصر كشاورزي را آغاز كرده بودند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۵ مرداد ۱۳۹۵ساعت: ۰۴:۲۴:۴۵ توسط:شبكه ما موضوع:

حمله ببر به بازديدكننده در باغ وحش چين

در باغ وحشي نزديك پايتخت چين، يك قلاده ببر با حمله به دو زن، يكي را كشت و ديگري را مجروح كرد.

آفتاب‌‌نيوز :
فيلم منتشر شده از دوربين‌هاي مدار بسته پارك نشان مي‌دهد پس از خروج يكي از زنان از داخل خودرويش در باغ وحش، ناگهان يك ببر به آن زن حمله مي‌كند و با خود مي‌برد.
به گزارش آفتاب‌نيوز به نقل از العالم، يك زن ديگر نيز كه همراه قرباني بود براي نجاتش از خودرو پياده شد، اما او نيز گرفتارببر شد. پس از آن كه دعوا و مشاجره‌اي درون خودرو بين دو زن صورت گرفت، يكي از آنان خودرو را ترك كرد و باعث بروز اين حادثه مرگبار شد.يك مرد نيز آن دو زن را همراهي مي‌كرد كه با وجود خروج از خودرو براي نجات آنان، آسيبي به او وارد نشد.
در باغ وحش مذكور، بازديدكنندگان اجازه دارند با خودرو از جانوراني كه در محوطه آزاد هستند ديدن كنند ولي اجازه خروج از خودرو را ندارند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۵ مرداد ۱۳۹۵ساعت: ۰۴:۲۳:۰۲ توسط:شبكه ما موضوع:

نقاشي

نقاشي، نگارگري يا رسم، فرآيندي است كه طي آن رنگ بر روي يك سطح مانند كاغذ يا بوم ايجاد نقش مي‌كندو اثري خلق مي‌شود. فردي كه اين فرايند توسط او انجام مي‌گيرد نقاش نام دارد، به‌خصوص زماني كه نقاشي حرفهٔ شخص باشد.

 

نقاشي يكي از رشته‌هاي اصلي هنرهاي تجسمي است و قدمت آن شش برابر زبان نوشتاري مي‌باشد.[نيازمند منبع] برخي از پژوهشگران معنقدند اولين نقاشي‌هاي يافت‌شده در غارها حاكي از آن است كه انسان‌هاي اوليه با كشيدن نقش حيوانات و شكارشان به نوعي خود را آمادهٔ نبرد با آن‌ها مي‌كرده‌اند.

 

قديمي‌ترين نقاشي‌ها در دنيا كه متعلق به حدود ۳۲۰۰۰ هزار سال پيش مي‌باشد، در گروته شاوه فرانسه قرار دارد. اين نقاشي‌ها كه با استفاده از افراي قرمز و رنگ‌دانه سياه، حكاكي و رنگ شده‌اند، تصاويري از اسب‌ها، كرگدن‌ها، شيرها، بوفالوها و ماموت‌ها را نشان مي‌دهند. اين‌ها نمونه‌هايي از نقاشي در غار هستند كه در اغلب نقاط دنيا وجود دارند.

 

بسياري از آثار شناخته شده و مشهور هنري امروزي، مانند موناليزا، نقاشي هستند. هرچند اختلاف نظرهاي جزئي در مورد كاملاً هنري بودن آثاري كه به روش‌هاي غير سنتي و با روش‌هاي غير از شيوه‌هاي كلاسيك خلق مي‌شوند وجود دارد اما از لحاظ مفهومي، هنرمنداني كه از صدا، نور، آتش‌بازي، چاپگرهاي جوهرافشان، پيكسل‌هاي صفحه نمايشگر و حتي پاستل يا مواد ديگر براي خلق اثرشان استفاده مي‌كنند، با كساني كه مواد سنتي و رنگ‌هاي آميخته با زرده تخم مرغ را بكار مي‌برند، يكسان هستند. در نتيجه به اغلب كارهاي هنري از اين دست نقاشي گفته مي‌شود.

 

در قياس با نقاشي، طراحي، سلسله عمليات ايجاد يك سري اثر و نشانه با استفاده از فشار آوردن يا حركت ابزاري بر روي يك سطح است.

 

نقاشي ساختمان يك روش قابل اجرا براي تزئين ديوارهاي يك ينا با استفاده از رنگ‌آميزي در ساختار جزئيات كار موجود است.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۵ مرداد ۱۳۹۵ساعت: ۰۴:۱۹:۱۰ توسط:شبكه ما موضوع:

شير

شير (نام علمي: Panthera leo) پستانداري گوشتخوار از سردهٔ پلنگ‌مانندهاي خانوادهٔ گربه‌سانان است. با بدني بزرگ كه وزنش در ميان نرها گاه به ٢۵٠ كيلوگرم مي‌رسد؛ اين جانور نيرومند دومين عضو بزرگ‌جثهٔ سردهٔ خود پس از ببر است. شير به خاطر بدن بزرگ و هيبت و چالاكيش در هنگام شكار لقب «سلطان جنگل» را به خود گرفته؛ اگرچه بيشتر در مناطق ساوانايي آفريقا زندگي مي‌كند و تنها تعداد كمي از آن در جنگل گير در هندوستان يافت مي‌شوند. آن‌ها طعمه‌هاي گوناگوني را به‌عنوان خوراك اختيار مي‌كنند كه شامل بيشتر جفت‌سمان بومي آفريقا و به‌ندرت جانداران بزرگي چون فيل و زرافه مي‌شوند.

 

با آنكه در گذشته شيرها در آفريقا، خاورميانه، و جنوب آسيا (از جمله ايران) به فراواني يافت مي‌شدند، امروزه تعداد محدودي از آن‌ها در آفريقا و آسيا باقي مانده‌اند كه جمعيتشان به سوي كمتر شدن پيش مي‌رود. در حال حاضر اتحاديه بين‌المللي حفاظت از محيط زيست وضعيت بقاي گونهٔ شير را در حالت آسيب‌پذير طبقه‌بندي كرده‌است.[۱]

 

شيرها ساختار اجتماعي مشخصي دارند كه بر پايهٔ تشكيل گروهي به سرپرستي يك تا سه نر و تعدادي ماده به همراه توله‌هايشان است. آن‌ها به صورت گروهي به شكار مي‌روند و شكاركردن بيشتر بر دوش شيرهاي ماده است. با آنكه شيرهاي نر شكار نمي‌كنند اما وظيفهٔ محافظت از گروه و قلمرو آن را بر دوش دارند؛ ناحيه‌اي كه مي‌تواند تا ۲۶۰ كيلومتر مربع را پوشش دهد.

 

به اين جانور با ابهت از ديرباز تا كنون در فرهنگ و ادبيات ملل گوناگون جهان توجه شده است. نگاره‌هاي غار در لاسكو فرانسه نخستين نقاشي‌هاي يافت شده از شير در جهانند كه مربوط به ۱۷٬۰۰۰ سال پيش هستند. به عنوان نمادي از پادشاهي و قدرت در طبيعت، تصوير شير از ديرباز در فرهنگ ايراني نمايندهٔ شاهنشاهي بوده و اشاره به آن در طول تاريخ از سنگ‌نگاره‌هاي تخت جمشيد تا پرچم ايران و خاندان شاهنشاهي پهلوي ديده مي‌شود.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۵ مرداد ۱۳۹۵ساعت: ۰۴:۱۷:۲۰ توسط:شبكه ما موضوع:

سقوط آزاد

پرش از ويله پرنده و يا ارتفاع ثابت بوسيله چتر را چتر بازي مي‌گويند.

 

چتر بازي داراي انواع مختلف است:

 

چتربازي اتوماتيك نوعي از چتربازي مي‌باشد كه در چتر آن بصورت اتوماتيك بعد از پرش چتر باز از وسيله پرنده باز شده و چتر باز نقشي در بازكردن چتر ندارد گفتني است اين نوع چتر بازي بيشتر كاربرد نظامي دارد ولي بعلت داشتن اشكالاتي، در اكثر نقاط دنيا اين روش چتربازي در حال محو شدن است.

 

چتر بازي سقوط آزاد نوعي از چتر بازي است كه شخص چترباز اقدام به بازكردن چتر خود مينمايد اين روش چتر بازي بعلت داشت كنترل بيشتر بر روي چتر - سرعت بالا - امكان پرش در سرعت بالاي باد - امكان سقوط بيشتر براي چتر باز (بازكردن چتر در اختيار چتر باز است) بيشتر مورد توجه است.

 

چتر بازي سقوط آزاد يكي از هيجاني ترين ورزش ها مي باشد و براي افرادي كه در زندگي به دنبال كسب هيجان هستند بسيار سودمند مي باشد.

 

از اين رو چتر بازي سقوط آزاد در بين علاقه مندان به چتر بازي از اهميت بيشتري برخوردار است .


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۵ مرداد ۱۳۹۵ساعت: ۰۴:۱۵:۳۵ توسط:شبكه ما موضوع:

آيفون

آيفون (به انگليسي: iPhone) يك گوشي هوشمند تلفن همراه است كه در روز ۹ ژانويه ۲۰۰۷ (۱۹دي۱۳۸۵) توسط استيو جابز، مدير عامل وقت شركت اپل معرفي شد.

 

آيفون صفحه‌كليد ندارد و فقط از يك كليد home برخوردار است كه با فشردن آن كاربر به صفحه اصلي يا خانه منتقل مي‌شود. از صفحه حساس لمسي بهره مي‌گيرد، كه مي‌توان با آن تايپ كرد، شماره گرفت و برنامه‌هاي گوناگون مبتني بر وب و سيستم‌عامل iOS، را اجرا كرد.

 

آيفون داراي يك صفحه نمايش ۳٫۵ اينچي است (البته آيفون ۵، داراي صفحه نمايش ۴ اينچي است)، ارتفاع آن ۴٫۵ اينچ، عرض آن ۳٫۴ اينچ و ضخامتش ۰٫۵اينچ است.

 

سيستم‌عامل اين گوشي بر مبناي مك اواس است و iOS نام دارد. آي‌فون از مرورگر وب سافاري - مرورگر اصلي اپل - بهره مي‌گيرد. 

نخستين بار كمپاني اپل در تاريخ ۲۹ ژوئن سال ۲۰۰۷ ميلادي آيفون را روانه بازارهاي آمريكا كرد. در اين روز بسياري از علاقه‌مندان با تشكيل صف‌هاي طولاني در برابر فروشگاه‌هاي اپل و شركت AT& T در صف ايستادند تا جزو اولين كساني باشند كه اين گوشي را مي‌خرند. همچنين اين گوشي از سال ۲۰۰۸، در بازارهاي جهاني نيز عرضه شد. هدف گذاري اپل، فروش ۱۰ ميليون واحد از اين دستگاه بود. 

آيفون (نسل اول) (۲جي، فلسفه نام‌گذاري اين است كه از تكنولوژي نسل دوم شبكه تلفن همراه استفاده مي‌كند) 

اولين نسل از ايفون جي‌پي‌اس: ندارد فيلمبرداري: ندارد 

 

 

اپل آيفون نسل اول 

آيفون ۳جي

تقريباً يك سال پس از طوفاني كه اپل در ژانويه ۲۰۰۷ با معرفي اولين نسل iPhone به راه انداخت، دومين عضو اين خانواده نيز با تغييرات كم و بيش قابل توجه به بازار ارائه گرديده‌است و دو فاكتور توزيع گسترده و حوزه قيمتي مناسب، آن را به بزرگترين رقيب برايiPhone كلاسيك بدل كرده‌است. دوربين:۲ مگاپيكسل جي‌پي‌اس: دارد فيلمبرداري: ندارد

 

آيفون ۳جي‌اس

ايفون نسل سوم ماه ژوئن سال ۲۰۰۹ ابعاد: ۱۲٫۳×۶۲٫۱×۱۱۵٫۵ ميليمتر وزن: ۱۳۵ گرم بلوتوث: نسخه ۲٫۱ مشخصات دوربين: ۳٫۲ مگاپيكسل رزولشن عكس: ۱۵۳۶×۲۰۴۸ پيكسل فيلم برداري: دارد كيفيت فيلم برداري: VGA

 

 

اپل آيفون تري جي اس

آيفون ۴

دوربين: ۵ مگاپيكسل فيلم برداري دارد كيفيت فيلم برداري: HD

 

آيفون ۴اس

دوربين: ۸ مگاپيكسل امكان دريافت دستورها صوتي و پردازش هوشمند، از لحاظ ظاهري تغيير با مدل قبلي ندارد، قدرت پردازش بالاتر با استفاده cpu دو هسته ايي. امكان فيلم برداري با كيفيت full HD 1080

 

 

اپل آيفون فور اس

آيفون ۵

ايفون نسل پنج ۱۲ سپتامبر سال ۲۰۱۲ ابعاد: ۱۲۳٫۸ × ۵۸٫۶ × ۷٫۶ ميليمتر وزن۱۱۲ گرم نسخه بلوتوث: نسخهٔ ۴٫۰ باA2DPمشخصات دوربين: ۸٫۰ مگاپيكسل فيلم برداري دارد كيفيت فيلم برداري: قابليت فيلم‌برداري با كيفيت Full HDدر ابعاد ۱۰۸۰ × ۱۹۲۰ پيكسل و با سرعت ۳۰ فريم بر ثانيه مدل پردازنده: Apple A6 Chipset, Dual-Core ARM Cortex-A15 CPU جنس بدنه: آلومينيوم ورژن سيستم عامل: iOS 6.0


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۵ مرداد ۱۳۹۵ساعت: ۰۴:۱۳:۳۵ توسط:شبكه ما موضوع:

شفق‌

شَفَق قُطبي (به انگليسي: Aurora) يكي از پديده‌هاي جوي كرهٔ زمين است. شفق قطبي پديدهٔ ظهور نورهاي رنگين و متحرك در آسمان شب است و معمولاً در عرض‌هاي نزديك به دو قطب زمين كه براثر برخورد ذرات باردارِ بادِ خورشيدي و يونيزه شدن مولكول‌هاي موجود در يون‌سپهر (يونوسفر) زمين به وجود مي‌آيد. 

 

شفق‌هاي قطبي نورهاي زيبايي هستند كه به طور طبيعي در آسمان ديده مي‌شوند. كه معمولاً در شب و در عرض‌هاي جغرافيايي قطبي به چشم مي‌خورند. آنها در يونوسفر تشكيل مي‌شوند و در سپيده‌دم قطبي قابل مشاهده هستند. در عرض جغرافيايي قطب شمال به آنها شفق‌هاي شمالي نيز گفته مي‌شود كه اين نام بر گرفته از نام ايزدگونه رومي سپيده‌دم و نام يوناني باد شمالي است كه در سال ۱۶۲۱ توسط پير گاسندي روي اين پديده طبيعي گذاشته شد. به شفق‌هاي قطبي، نور قطب شمال هم گفته مي‌شود زيرا آنها غالباً در نيم كرهٔ شمالي رويت مي‌شوند و هر چقدر به قطب شمال نزديك مي‌شويد با توجه به مجاورت با قطب مغناطيسي شمالي زمين احتمال بيشتري مي‌رود كه بتوانيد آنها را ببينيد به طور مثال در شهرهاي شمالي كانادا كه بسيار نزديك به قطب هستند امكان رويت آنها بسيار زياد است. 

 

شفق‌هاي قطبي در نزديكي قطب مغناطيسي شمالي ممكن است خيلي بالا باشد ولي در افق شمالي به صورت سبز بر افروخته و در صورت طلوع خورشيد به صورت قرمز كمرنگ ديده مي‌شود. شفق‌هاي قطبي معمولاً از سپتامبر تا اكتبر و از مارس تا آوريل اتفاق مي‌افتند. بعضي از قبايل كانادايي به اين پديده رقص ارواح مي‌گويند.

 

در قطب جنوب نيز اين اتفاق مي‌افتد ولي فقط در جنوبي‌ترين عرض جغرافيايي قابل رويت است. و گاهي اوقات در آمريكاي جنوبي و استراليا (استراليا در زبان لاتين به معني جنوب است).

 

بنجامين فرانكلين اولين كسي بود كه به شفق‌هاي قطبي توجه نشان داد. در تئوري او علت وقوع شفق‌هاي قطبي اين انتقال نور در مركز بار الكتريكي در سرزمينهاي قطبي توسط برف و رطوبت شدت مي‌گيرد، بود.

 

علت وقوع شفق قطبي خروج جرم از تاج خورشيدي است كه از طريق مغناطره و كمربند وان آلن به مناطق قطبي هدايت مي‌شوند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۵ مرداد ۱۳۹۵ساعت: ۰۴:۱۱:۲۴ توسط:شبكه ما موضوع: